UPDATE : Bedrijfsvoering afgestemd om de verspreiding van het coronavirus te beperken

Geachte relatie,

Er zijn door de overheid enkele maatregelen uitgevaardigd om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Binnen Datelco ICT Solutions hebben wij onze bedrijfsvoering hierop afgestemd en verdere maatregelen getroffen met als doel de gezondheid van onze klanten, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen. Uiteraard doen wij tegelijkertijd onze uiterste best om de dienstverlening aan klanten te handhaven.

De leveringen vanuit onze webshop lopen in sommige gevallen enige vertraging op door de grote drukte bij onze transport partners. Wij doen er alles aan om de leveringen zo goed en zo snel mogelijk te laten verlopen.

Bedankt voor uw begrip.

 

Met vriendelijke groet,

Bas Frishert