Nuki Update 2020

Nuki Power Pack: Power up your Smart Lock

Met het Nuki Power Pack heb je geen batterijen meer nodig in de Nuki Smart Lock. De slimme accessoire levert ongeveer 2 keer zoveel capaciteit als gebruikelijke AA-batterijen en werkt tot wel 12 maanden. Natuurlijk waarschuwen zowel de Smart Lock door de knipperende led als de app, zodra het accuniveau lager is dan 20%. Het Power Pack wordt opgeladen via de meegeleverde USB-C-kabel. Slim: Je kunt het Power Pack zelfs opladen tijdens het gebruik!

Het Nuki Power Pack is vanaf oktober verkrijgbaar in de Datelco webshop voor € 49 en is zowel met de Smart Lock van de 1e generatie als met de Smart Lock 2.0 compatibel.

 

Nuki White Edition: gelimiteerde speciale oplage voor design-liefhebbers

De gelimiteerde White Edition van de Nuki Smart Lock is elegant en stijlvol. Door onze klantenquêtes weten we dat een witte kleurvariant hoog bovenaan het wensenlijstje staat. Met de White Edition wijken we voor het eerst af van ons iconische design in zwart en zilver, dat wij samen met de design-experts van EOOS hebben ontwikkeld, en slaan we nieuwe wegen in. Zo is een bijzonder elegant design voor een moderne entree ontstaan.

Zodra wij de Nuki White Edition kunnen leveren zullen wij u informeren via onze nieuws kanalen.