IP Cameras

Een IP-camera is een beveiligingscamera welke verbonden is met uw netwerk. Op deze manier kunnen de beelden direct worden bekeken op bijvoorbeeld een smartphone of computer. Met een camerasysteem houd je meerdere plekken in je huis of kantoor tegelijkertijd in de gaten.

Doot gebruik te maken van een NVR ( Netwerk Video Recorder ) kunnen de beelden voor langere tijd centraal worden opgeslagen. Op deze manier is het terugkijken van beelden makkelijker, en kunnen beelden tot weleen maand terug worden bekeken.

Meest verkochtAlles bekijken

€ 35,00 incl BTW
€ 28,93 excl BTW

Deze Reolink waterbestendige montagebox is geschikt voor de camera’s van Reolink uitgevoerd in de domebehuizing. Gebruik deze montagedoos om de camera tegen de muur of plafond te monteren zonder zichtbare draden. Geschikt voor: Reolink RLC-422 Reolink RLC-422W Reolink RLC-420 Reolink RLC-423 Reolink RLC-423W Reolink RLC-520

€ 69,99 incl BTW
€ 57,84 excl BTW

Met de Reolink RLC-410 PoE Camera ben jij altijd op de hoogte van wat er gebeurt in jouw huis of bedrijf. Deze Power over Ethernet camera installeer je extra makkelijk, want je hebt geen stroomadapter nodig om deze te laten werken - de stroomvoorziening loopt via de netwerkkabel mits je een PoE switch of injector gebruikt.

€ 129,00 incl BTW
€ 106,61 excl BTW

Met de Reolink RLC-422 PoE Dome Camera ben jij altijd op de hoogte van wat er gebeurt in jouw huis of bedrijf. Deze Power over Ethernet camera installeer je extra makkelijk, want je hebt geen stroomadapter nodig om deze te laten werken - de stroomvoorziening loopt via de netwerkkabel. Verbind deze IP camera met je mobiele apparaten in de app of op je pc en bekijk live of achteraf jouw videobeelden in haarscherpe 1440p HD kwaliteit met 4x optische zoom. Dag en nacht, want het net zo scherpe nachtzicht van deze camera zorgt ervoor dat jij ook in het donker kunt zien wat er gebeurt. De camera is daarnaast voorzien van bewegingsdetectie. Jij mist dus echt geen enkel detail. Steek een geheugenkaart in het waterdichte MicroSD kaartslot of combineer de camera met een NVR of NAS om gemaakte opnames te bewaren. let op: bij deze camera heeft u een POE injector of switch nodig

€ 192,99 incl BTW
€ 159,50 excl BTW

Argus PT kan zonder kabels werken dankzij de oplaadbare batterij en de WiFi-verbinding. Zonder problemen met de bedrading kunt u deze batterijgevoede beveiligingscamera overal monteren, met een ultrabrede kijkhoek, ondersteund door een uniek 355° pan- en 140° kantelontwerp. Stel hem in enkele seconden op en geniet van de gemoedsrust en het gemak dat Argus PT u biedt.

€ 169,93 incl BTW
€ 140,44 excl BTW

De deze draadloze, weerbestendige Argus 2 van Reolink plaats je waar je maar wilt, binnen of buiten en is voorzien van een oplaadbare batterij. De batterij kun je opladen via de meegeleverde micro USB kabel, of via het Reolink Solar paneel. Zo hoef je je nooit meer druk te maken over de stroomtoevoer van jouw camera en/of de aanschaf van nieuwe batterijen. De camera bedien je verder via een gratis app op je smartphone en het systeem is plug & play. Heb je de camera geplaatst op de door jouw gewenste plek, dan ben je vervolgens dag en nacht op de hoogte van wat er gebeurt. De bewegingssensor ontgaat niets, het verbeterde nachtzicht zorgt voor ogen in het donker en de luidspreker en microfoon bieden jou de mogelijkheid om mee te luisteren- en te praten.

€ 70,00 incl BTW
€ 57,85 excl BTW

De Reolink RLC-520 PoE Camera ben jij altijd op de hoogte van wat er gebeurt in jouw huis of bedrijf. Deze Power over Ethernet camera installeer je extra makkelijk, want je hebt geen stroomadapter nodig om deze te laten werken - de stroomvoorziening loopt via de netwerkkabel mits je een PoE switch of injector gebruikt. Verbind deze IP camera met je mobiele apparaten in de app of op je pc en bekijk live of achteraf jouw videobeelden in haarscherpe 1440p HD kwaliteit. Dag en nacht, want het net zo scherpe nachtzicht van deze camera zorgt ervoor dat jij ook in het donker kunt zien wat er gebeurt. De camera is daarnaast voorzien van bewegingsdetectie. Jij mist dus geen enkel detail. Bij (ongewenste) bezoekers ontvang je meteen een melding. De 5 MP High Resolution opnamen voorzien jou daarbij van haarscherp beeld, wat de camera opslaat op een SD kaart, NVR, NAS of PC.

Voordeel bundelsAlles bekijken