Upgrade naar het nieuwe Smart Lock 2.0

Je bent hier:
< Alle onderwerpen

Tips voor het upgraden van een Smart Lock van de 1e generatie naar het nieuwe Smart Lock 2.0

Alle Nuki-producten zijn met elkaar compatibel.

Bij het upgraden van je Smart Lock van de 1e generatie naar het nieuwe Smart Lock 2.0 dien je de installatie van je Nuki geheel aan het nieuwe elektronische deurslot aan te passen. Zo wordt zeker gesteld dat de apparaten optimaal en zonder vertraging met elkaar communiceren.

Nuki Bridge

Als je jouw Nuki Bridge ook voor het nieuwe Smart Lock 2.0 wil gebruiken, dien je eerst het Smart Lock van de 1e generatie dat je niet meer gebruikt van de Bridge te verwijderen. Zo voorkom je vertragingen in de Bridge-communicatie. Je kunt je Bridge in de onderhoudsmodus zoeken met behulp van de Nuki-app (in het menu, onder “Bridge beheren”). Daarnaast kun je het Smart Lock van de 1e generatie van de Bridge verwijderen.

Nuki App

Update je Nuki-app naar de nieuwste versie via de iOS App Store of de Google Play Store. Zorg ervoor dat je altijd de nieuwste versie hebt om gebruik te kunnen maken van alle features en functies van jouw Nuki Smart Lock 2.0.

Daarnaast kun je het oude Smart Lock van de 1e generatie uit je Nuki-app verwijderen (indien je deze niet meer gebruikt). Dit is niet alleen overzichtelijk, maar verhoogt ook de verbindingssnelheid tussen de Nuki-app en het Smart Lock.

Dankzij deze maatregelen kan de verbinding tussen je Nuki-app en Nuki Bridge zich volledig richten op het nieuwe Smart Lock 2.0; er treden geen vertragingen op in de communicatie tussen de apparaten – en zo kan jij optimaal gebruikmaken van je Nuki-technologie!

Vorige Montagehandleiding
Inhoudsopgave