WAT IS NUKI

Nuki verandert je deur in een slim toegangssysteem en je smartphone in een intelligente sleutel. Maak je geen zorgen, met Nuki kun je nog steeds je deur met een fysieke sleutel openen als je vergeten bent je smartphone mee te nemen!

Aanbieding!
€ 299,00 incl BTW
€ 247,11 excl BTW

 

Deur ontgrendelen en vergrendelen

Met de Nuki App kun je de deur elektronisch vergrendelen door middel van een eenvoudige veegbeweging op je smartphone.

Auto Unlock

Als Auto Unlock ingeschakeld is, herkent Nuki je smartphone zonder hem aan te raken en opent de deur automatisch als
je thuiskomt.

Lock ’n’ Go

Als je wilt dat Nuki je deur een paar seconden na het verlaten van je woning vergrendelt, activeer je gewoon de functie Lock ’n’ Go vanuit je smartphone-app of via de knop op de Smart Lock.

Auto Lock

De Nuki Smart Lock vergrendelt veilig de deur zodra deze achter je sluit. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken of je deur wel vergrendeld is.

Planning

Dankzij de geïntegreerde planningsfunctie kan je Smart Lock je deur automatisch op de door jou gekozen tijd vergrendelen of ontgrendelen.

Individuele toegangsrechten

Beheer de toegang tot je huis voor je familie, vrienden, gasten, voor monteurs of de oppas – op een permanente of terugkerende basis.

SMART

Het elektronische deurslot van Nuki ontgrendelt automatisch de deur als je thuiskomt en sluit weer veilig af als je vertrekt. Je smartphone kun je daarbij gewoon in je zak houden!

EENVOUDIG

De Nuki Smart Lock wordt aan de binnenzijde op een bestaand deurslot gemonteerd en is binnen 3 minuten klaar voor gebruik. En dat zonder schroeven en boren.

VEILIG

Behoud altijd de regie door de status van jouw Smart Lock op je smartphone te bekijken en toegangsrechten voor familie en vrienden te beheren.

€ 79,00 incl BTW
€ 65,29 excl BTW

Individuele toegangscodes: Voer eenvoudigweg een 6-cijferige toegangscode in om gemakkelijk toegang te krijgen tot uw woning – geen accessoires nodig. Slimme upgrade: Elk toetsenbord kan tegelijkertijd tot 99 verschillende toegangscodes opslaan. Toetsenbordbeheer gebeurt met behulp van de Nuki app. Eenvoudige montage: De Keypad wordt aan de buitenkant van uw voordeur gemonteerd door deze aan het[....]

Nuki keypad

Het Keypad is de perfecte uitbreiding voor je Nuki Smart Lock. Je hoeft niets mee te nemen: het invoeren van je 6-cijferige toegangscode biedt jou en je gasten comfortabel toegang tot je huis, zonder verdere accessoires.

Onzichtbaar aan de binnenzijde van de deur

Nuki wordt aan de binnenkant van je deur op de bestaande cilinder gemonteerd en is hierdoor niet zichtbaar van buitenaf.

Bevestigd door experts

Verschillende verzekeraars bevestigen dat het gebruik van Nuki het veiligheidsniveau van jouw deur niet negatief beïnvloedt.